Dorpzicht

Overnachting boeken bij Dorpzicht? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Dorpzicht en boek direct.

Dorpzicht in Serooskerke Schouwen

Dorpzicht is een Kampeerterrein in Serooskerke Schouwen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Serooskerke Schouwen terwijl je bij Dorpzicht verblijft. Op de website van Dorpzicht vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Kampeerterrein. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Boerderijcamping Dorpzicht is een rustig gelegen kleinschalige camping aan de rand van het kleinste dorpje van Schouwen-Duiveland. De camping is omgeven door struiken en bomen en biedt veel privacy door de heggen tussen en rondom de plaatsen. Het is echter niet geschikt voor gezinnen. In de omgeving zijn er veel wandel- en fietsmogelijkheden, en op loopafstand bevinden zich het Nationaal Park Oosterschelde, natuurgebied de Schelphoek en natuur-/vogelgebied de Prunje. Bij Boerderijcamping Dorpzicht kun je genieten van rust en ruimte tijdens het kamperen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Dorpzicht, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Dorpzicht? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Dorpzicht/@51.701747,3.816801,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4f3fc93168aa1:0xd0ac357f8804cf8e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.701747!4d3.816801!16s%2Fg%2F1td5qfxv?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Serooskerke Schouwen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Serooskerke Schouwen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Serooskerke Schouwen
  2. Dorpzicht

Meer in Serooskerke Schouwen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl