Hotel Restaurant De Schelphoek

Overnachting boeken bij Hotel Restaurant De Schelphoek? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Restaurant De Schelphoek en boek direct.

Hotel Restaurant De Schelphoek is een Hotel in Serooskerke Schouwen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Serooskerke Schouwen terwijl je bij Hotel Restaurant De Schelphoek verblijft. Op de website van Hotel Restaurant De Schelphoek vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Restaurant De Schelphoek is een accommodatie gelegen tussen het natuurgebied de Schelphoek en Tureluur. Het hotel ligt op korte afstand van de toeristische dorpen Burgh-Haamstede en Renesse en de stad Zierikzee. Het restaurant biedt een goede keuken met aandacht voor natuurlijke smaken en dagverse seizoenproducten. Het hotel beschikt over comfortabele kamers, waaronder tweepersoonskamers met een gedeelde badkamer. Daarnaast zijn er terrassen op het zuiden en het westen waar gasten kunnen genieten van het Zeeuwse landschap en de vele soorten vogels en andere dieren. Voor groepsreserveringen kan er telefonisch contact opgenomen worden of een e-mail gestuurd worden naar info@deschelphoek.nl. Het hotel en restaurant zijn eigendom van Hotel & Restaurant De Schelphoek en het copyright is van 2023.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Restaurant De Schelphoek, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Restaurant De Schelphoek? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Restaurant+De+Schelphoek/@51.6989122,3.8114515,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4f3e4f777d10b:0xa6221c2edefa0d0b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.6989122!4d3.8114515!16s%2Fg%2F1td2t1_q?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Serooskerke Schouwen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Serooskerke Schouwen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hotel Restaurant De Schelphoek

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl