Droom in de polder

Overnachting boeken bij Droom in de polder? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Droom in de polder en boek direct.

Droom in de polder in Arnemuiden

Droom in de polder is een Bed & Breakfast in Arnemuiden. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Arnemuiden terwijl je bij Droom in de polder verblijft. Op de website van Droom in de polder vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De voormalige boerderij aan de rand van Arnemuiden biedt twee sfeervolle studio's op de hooizolder van de gerenoveerde boerenschuur. Beide studio's zijn volledig uitgerust met een keuken, een zitgedeelte, een tweepersoonsbed, een regendouche, wifi en een infraroodsauna. De studio genaamd 'de Salon' heeft een extra ruim woongedeelte en is daarom geschikt voor een langer verblijf. Gasten hebben alle voorzieningen voor zichzelf en kunnen genieten van een ruim privéterras met uitzicht over de weilanden. Huisdieren zijn niet toegestaan. In de omgeving van Arnemuiden is er genoeg te beleven, zoals winkelen voor boodschappen en Zeeuwse specialiteiten, een dagje naar het strand, een bezoek aan historische steden en fietsen door de duinen, bossen en landerijen. B&B Droom in de polder biedt een gastvrij, sfeervol en authentiek verblijf op het Zeeuwse platteland.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Droom in de polder, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Droom in de polder? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Droom+in+de+polder/@51.4923086,3.6943555,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c490290b73ca95:0xcae15b20613e27d7!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4923086!4d3.6943555!16s%2Fg%2F11fsxd01mg?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Arnemuiden? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Arnemuiden pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Arnemuiden
  2. Droom in de polder

Meer in Arnemuiden

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl