Duin en Zee Texel

Overnachting boeken bij Duin en Zee Texel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Duin en Zee Texel en boek direct.

Duin en Zee Texel in De Koog

Duin en Zee Texel is een Bed & Breakfast in De Koog. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Koog terwijl je bij Duin en Zee Texel verblijft. Op de website van Duin en Zee Texel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed & Breakfast Duin en Zee is een ideale plek voor een ontspannen vakantie of weekendje weg. De B&B ligt direct aan de rand van het bos, het strand en de duinen en biedt 2 compleet ingerichte kamers met eigen terras. Vanuit de kamers kunt u genieten van fietstochten en wandelingen door de prachtige omgeving. Binnen 5 minuten lopen bereikt u het strand en het gezellige dorp De Koog, waar u diverse winkels, restaurants en fietsverhuurzaken vindt. Daarnaast kunt u vanuit de B&B het Nationaal Park "Duinen van Texel" verkennen, met vele wandel- en fietsroutes. B&B Duin en Zee is de enige CO²-neutrale B&B op Texel, omdat ze geen gas verbruiken en alle elektrische energie zelf opwekken met behulp van zonnepanelen. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en kunnen ook gecombineerd worden tot een 5-persoons familie appartement met keuken. De B&B is het hele jaar door te huur en bevindt zich in De Koog, waar u ook talloze winkels, supermarkten, bars en restaurants kunt vinden. Kortom, er is genoeg te doen op Texel en bij B&B Duin en Zee kunt u genieten van een comfortabel verblijf in een prachtige omgeving.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Duin en Zee Texel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Duin en Zee Texel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Duin+en+Zee+Texel/@53.0951047,4.7585223,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf3a9394940001:0xe45d21487864d710!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.0951047!4d4.7585223!16s%2Fg%2F11sbk2wcpm?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Koog? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Koog pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Koog
  2. Duin en Zee Texel

Meer in De Koog

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl