Eetcafé Centraal/Bed & Breakfast Oostvoorne

Overnachting boeken bij Eetcafé Centraal/Bed & Breakfast Oostvoorne? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Eetcafé Centraal/Bed & Breakfast Oostvoorne en boek direct.

Eetcafé Centraal/Bed & Breakfast Oostvoorne is een Eetcafé in Oostvoorne. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Oostvoorne terwijl je bij Eetcafé Centraal/Bed & Breakfast Oostvoorne verblijft. Op de website van Eetcafé Centraal/Bed & Breakfast Oostvoorne vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Eetcafé. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Eetcafé Centraal is al sinds 1885 de huiskamer van Oostvoorne. Het etablissement werd ruim 40 jaar gerund door de Familie Broek en sinds 01 april 2023 door Joyce en Rober Willemsen-de Jong. Het café is gelegen aan de Stationsweg in Oostvoorne en staat bekend om zijn authentieke sfeer en gastvrijheid. De kaart biedt een mix van traditionele eetcafé gerechten met af en toe een moderne twist. Op de lunchkaart vind je onder andere huisgemaakte bal gehakt, clubsandwiches en frisse salades. Daarnaast zijn er ook klassiekers zoals escargots, gebakken kippenlevers en spareribs. Het café heeft ook een uitgebreid assortiment aan wijnen en bieren voor een gezellige borrel. Naast de jaarlijkse evenementen in het dorp, organiseert Centraal ook zijn eigen activiteiten zoals de haringparty in juni en pubquizen. Het café hoopt snel gasten te verwelkomen en te laten genieten in Oostvoorne.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Eetcafé Centraal/Bed & Breakfast Oostvoorne, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Eetcafé Centraal/Bed & Breakfast Oostvoorne? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Eetcaf%C3%A9+Centraal%2FBed+%26+Breakfast+Oostvoorne/@51.9140975,4.1023704,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c45305eec3f5a9:0xa0fba208526c0ffc!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9140975!4d4.1023704!16s%2Fg%2F1tgpxcl5?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Oostvoorne? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Oostvoorne pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Eetcafé Centraal/Bed & Breakfast Oostvoorne

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl