EgliZen B&B - Bed and Breakfast in Zeeuws Vlaanderen

Overnachting boeken bij EgliZen B&B - Bed and Breakfast in Zeeuws Vlaanderen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van EgliZen B&B - Bed and Breakfast in Zeeuws Vlaanderen en boek direct.

EgliZen B&B - Bed and Breakfast in Zeeuws Vlaanderen in Hoofdplaat

EgliZen B&B - Bed and Breakfast in Zeeuws Vlaanderen is een Bed & Breakfast in Hoofdplaat. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Hoofdplaat terwijl je bij EgliZen B&B - Bed and Breakfast in Zeeuws Vlaanderen verblijft. Op de website van EgliZen B&B - Bed and Breakfast in Zeeuws Vlaanderen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Eglizen is een boetiekhotel gevestigd in een voormalige kerk in Hoofdplaat, Zeeland. Het hotel biedt een ontspannen en rustige sfeer en heeft vier bijzonder ingerichte kamers met luxe bedden en beddengoed. Gasten kunnen genieten van de prachtige architectuur en het interieur van het monumentale pand en ontspannen in de lounge of de ruime tuin. Hoofdplaat is een gezellig dorp achter de dijk aan de Westerschelde, waar gasten kunnen genieten van het strand, natuurgebieden en winkelen. Het hotel biedt ook verschillende services, zoals ontbijt, gratis wifi en gratis parkeren. Eglizen heeft een hoge score op booking.com en ontvangt lovende beoordelingen van gasten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van EgliZen B&B - Bed and Breakfast in Zeeuws Vlaanderen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij EgliZen B&B - Bed and Breakfast in Zeeuws Vlaanderen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/EgliZen+B%26B+-+Bed+and+Breakfast+in+Zeeuws+Vlaanderen/@51.3695328,3.66102,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c49ca169a2e053:0xd5167f867e87c15a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.3695328!4d3.66102!16s%2Fg%2F11mw5j7nt1?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Hoofdplaat? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Hoofdplaat pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hoofdplaat
  2. EgliZen B&B - Bed and Breakfast in Zeeuws Vlaanderen

Meer in Hoofdplaat

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl