Fair koken kok aan huis van Chambre d’Hotes Beesel

Overnachting boeken bij Fair koken kok aan huis van Chambre d’Hotes Beesel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Fair koken kok aan huis van Chambre d’Hotes Beesel en boek direct.

Fair koken kok aan huis van Chambre d’Hotes Beesel in Beesel

Fair koken kok aan huis van Chambre d’Hotes Beesel is een Kookles in Beesel. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Beesel terwijl je bij Fair koken kok aan huis van Chambre d’Hotes Beesel verblijft. Op de website van Fair koken kok aan huis van Chambre d’Hotes Beesel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Kookles. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B Bourgondisch Lomm is een kleinschalige accommodatie gelegen in het toeristische hart van Noord Limburg. De boerderij, genaamd de "Hegger Hoeve", dateert uit 1928 en biedt een heerlijk en uitgebreid ontbijt. De gastheer en gastvrouw staan bekend om hun kookkunsten en bereiden maaltijden met verse, duurzame en fair trade producten. De accommodatie is rookvrij en er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De kamers bevinden zich op de eerste verdieping en hebben een eigen ingang. Bourgondisch Lomm is bekend om zijn gastvrijheid en vriendelijkheid, comfortabele bedden en de mogelijkheid om te dineren. Het is gelegen in een prachtige omgeving, dicht bij het natuurpark Limburgs Landschap en de rivier de Maas. Er zijn ook diverse bezienswaardigheden in de omgeving, zoals het Nationaal Park de Maasduinen, Thermaalbaden Arcen en de Hertog Jan brouwerij. Voor een bijzondere en betaalbare accommodatie is Bourgondisch Lomm een goede keuze.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Fair koken kok aan huis van Chambre d’Hotes Beesel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Fair koken kok aan huis van Chambre d’Hotes Beesel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Fair+koken+kok+aan+huis+van+Chambre+d%E2%80%99Hotes+Beesel/@51.2709844,6.049174,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c74c1f677f119b:0xf693792f71fe5202!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.2709844!4d6.049174!16s%2Fg%2F11c6cp_b8n?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Beesel? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Beesel pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Beesel
  2. Fair koken kok aan huis van Chambre d’Hotes Beesel

Meer in Beesel

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl