FarmCamps De Kamperhoek

Overnachting boeken bij FarmCamps De Kamperhoek? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van FarmCamps De Kamperhoek en boek direct.

FarmCamps De Kamperhoek in Vogelwaarde

FarmCamps De Kamperhoek is een Kampeerboerderij in Vogelwaarde. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Vogelwaarde terwijl je bij FarmCamps De Kamperhoek verblijft. Op de website van FarmCamps De Kamperhoek vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Kampeerboerderij. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

FarmCamps De Kamperhoek is een akkerbouwbedrijf in Vogelwaarde, Zeeland. Boer Huub en zijn tienerzoons laten vol trots hun loods vol landbouwmachines en tractoren zien waarmee ze de 100 hectare akkers bewerken. Op de boerderij worden onder andere bruine bonen, tarwe, aardappelen, uien en suikerbieten verbouwd. Naast de akkers zijn er ook konijntjes en andere kleine dieren om mee te knuffelen. De boerderij ligt aan een rustige dijk met uitzicht over de akkers en dichtbij de Westerschelde strandjes. Er zijn verschillende luxe tenten beschikbaar om in te verblijven, waaronder safaritenten, lodgetenten en barntenten. Kinderen kunnen op de boerderij leren over gewassen en dieren en meedoen aan leuke activiteiten zoals het maken van graspoppetjes en een boerenrondleiding. Daarnaast kunnen gasten fietsen huren, vissen en genieten van het lekkere eten dat op de boerderij wordt aangeboden.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van FarmCamps De Kamperhoek, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij FarmCamps De Kamperhoek? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/FarmCamps+De+Kamperhoek/@51.3471604,3.9624742,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c47eb9485a9747:0xe90a894c73deda0a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.3471604!4d3.9624742!16s%2Fg%2F11df3zp2mh?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Vogelwaarde? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Vogelwaarde pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Vogelwaarde
  2. FarmCamps De Kamperhoek

Meer in Vogelwaarde

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl