Finca Vrij

Overnachting boeken bij Finca Vrij? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Finca Vrij en boek direct.

Finca Vrij is een Conferentieoord in Scharendijke. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Scharendijke terwijl je bij Finca Vrij verblijft. Op de website van Finca Vrij vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Conferentieoord. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Finca Vrij is een retraitecentrum, een centrum voor bewustwording en een vakantiebestemming in Zeeland. Het centrum kan gehuurd worden voor workshops en retraites, maar er worden ook activiteiten georganiseerd door Finca Vrij zelf. Daarnaast kunnen gasten appartementen huren en deelnemen aan lessen in de zaal. In de shop worden verschillende producten verkocht, zoals t-shirts, yogamattassen en cacao. Deze producten worden zorgvuldig gekozen en de verkoop ervan ondersteunt verschillende goede doelen. Het motto van Finca Vrij is "Doe alles met liefde en aandacht!" en dit is voelbaar in de inrichting en de persoonlijke aandacht voor gasten. Het centrum hecht ook waarde aan duurzaamheid, met biologische en gerecyclede kleding en tuinieren volgens het permacultuurprincipe. Sinds 2014 zijn er vijvers gegraven en zijn er duizenden bomen en struiken geplant, waardoor er een nieuw ecosysteem is ontstaan. Het centrum heeft ook dieren, zoals kippen, eenden, katten en een hond. Alle informatie over de verhuur en verkoop is te vinden op de website van Finca Vrij.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Finca Vrij, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Finca Vrij? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Finca+Vrij/@51.7253386,3.8649301,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4f69332f473ad:0x7ea5122c4ee98bae!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.7253386!4d3.8649301!16s%2Fg%2F11fzfdr7ms?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Scharendijke? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Scharendijke pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Finca Vrij

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl