Slaperij Salud! Studios & appartementen

Overnachting boeken bij Slaperij Salud! Studios & appartementen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Slaperij Salud! Studios & appartementen en boek direct.

Slaperij Salud! Studios & appartementen is een Hotel in Scharendijke. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Scharendijke terwijl je bij Slaperij Salud! Studios & appartementen verblijft. Op de website van Slaperij Salud! Studios & appartementen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Slaperij Salud is een nieuw en kleinschalig complex gelegen in Scharendijke, een pittoresk dorp op het eiland Schouwen Duiveland in Zeeland. Het complex opent in de zomer van 2020. Het is ideaal gelegen voor liefhebbers van watersport, met het Noordzeestrand en het Grevelingenmeer in de buurt. De omgeving nodigt uit om te wandelen of fietsen. Op loopafstand zijn er gezellige bars, restaurants en terrassen, inclusief de eigen Eterij & Tapperij van Slaperij Salud. Het complex biedt luxe familie-studio's, tweepersoonsstudio's en een vierpersoonsappartement, allemaal met uitgebreide faciliteiten en eigen sanitair. Het minimale verblijf is 3 dagen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Slaperij Salud! Studios & appartementen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Slaperij Salud! Studios & appartementen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Slaperij+Salud!+Studios+%26+appartementen/@51.738043,3.8403499,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4f6d1eaf0744d:0xb16d725ecaff3939!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.738043!4d3.8403499!16s%2Fg%2F11jn_sx0bm?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Scharendijke? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Scharendijke pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Slaperij Salud! Studios & appartementen

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl