Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer

Overnachting boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer en boek direct.

Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer in Bosschenhoofd

Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer is een Hotel in Bosschenhoofd. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bosschenhoofd terwijl je bij Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer verblijft. Op de website van Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer is een authentiek hotel gelegen in Bosschenhoofd, in de buurt van Breda en Roosendaal. Het hotel biedt comfortabele kamers, een fitnessruimte en de gezellige Brasserie Louis. Naast het hotel is het natuurreservaat Pagnevaartbos te vinden, waar gasten kunnen genieten van de natuur tijdens een fiets- of wandeltocht. Ook kunnen gasten de Basiliek van Oudenbosch bezoeken of de bruisende stad Breda verkennen. Het hotel beschikt over multifunctionele feest- en vergaderzalen en biedt diverse arrangementen aan, zoals een fiets- en wandelarrangement en een shoparrangement. Bij Brasserie Louis kunnen gasten terecht voor culinaire gerechten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Fletcher+Hotel-Restaurant+De+Reiskoffer/@51.5638043,4.544216,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4183760fca9cd:0xd8960d828daca003!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5638043!4d4.544216!16s%2Fg%2F11g6ly2cvw?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bosschenhoofd? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bosschenhoofd pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bosschenhoofd
  2. Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer

Meer in Bosschenhoofd

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl