Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm

Overnachting boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm en boek direct.

Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm in Brielle

Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm is een Hotel in Brielle. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Brielle terwijl je bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm verblijft. Op de website van Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm in Brielle is gelegen op korte afstand van het strand van Rockanje. Het hotel heeft een review score van 6,8 en is gelegen in het pittoreske Brielle. Het hotel biedt een bijzondere overnachting dichtbij de zee en heeft een culinair à la carte restaurant, een lunchcafé en een bar. In de omgeving van Brielle kunnen gasten genieten van de pittoreske vestingstad, de kustlijn van Voorne-Putten en uitstapjes naar Den Haag of Rotterdam. Het hotel biedt verschillende arrangementen aan, zoals een Fiets & Wandel Arrangement, een Last Minute arrangement en een Familie Arrangement. Het hotel is helaas niet toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Fletcher+Hotel-Restaurant+De+Zalm/@51.9023993,4.1650002,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c44d84411e5f6d:0xe00613b3b8bc112e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9023993!4d4.1650002!16s%2Fg%2F11lky5vq87?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Brielle? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Brielle pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Brielle
  2. Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm

Meer in Brielle

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl