Bastion Hotel Brielle Europoort

Overnachting boeken bij Bastion Hotel Brielle Europoort? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bastion Hotel Brielle Europoort en boek direct.

Bastion Hotel Brielle Europoort in Brielle

Bastion Hotel Brielle Europoort is een Hotel in Brielle. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Brielle terwijl je bij Bastion Hotel Brielle Europoort verblijft. Op de website van Bastion Hotel Brielle Europoort vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bastion Hotel Brielle Europoort is een goed bereikbaar 3-sterrenhotel gelegen nabij de Europoort en de Maasvlakte. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid voor gasten en ligt op loopafstand van het centrum van Brielle. Gasten kunnen gemakkelijk naar Rotterdam reizen vanuit het hotel en de omgeving biedt verschillende mogelijkheden voor ontspanning, zoals het bezoeken van badplaats Rockanje of het strand bij Oostvoorne. Het hotel heeft 151 kamers en biedt faciliteiten zoals gratis WiFi. In het restaurant kunnen gasten genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en er zijn diverse bezienswaardigheden en vervoersmogelijkheden in de omgeving. Het hotel is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bastion Hotel Brielle Europoort, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bastion Hotel Brielle Europoort? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bastion+Hotel+Brielle+Europoort/@51.8988889,4.1716667,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c44d84151c2743:0xcb8d0335f8f183b8!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.8988889!4d4.1716667!16s%2Fg%2F1tfs9__9?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Brielle? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Brielle pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Brielle
  2. Bastion Hotel Brielle Europoort

Meer in Brielle

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl