Fletcher Hotel Rotterdam-Airport

Overnachting boeken bij Fletcher Hotel Rotterdam-Airport? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Fletcher Hotel Rotterdam-Airport en boek direct.

Fletcher Hotel Rotterdam-Airport is een Hotel in Rotterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Rotterdam terwijl je bij Fletcher Hotel Rotterdam-Airport verblijft. Op de website van Fletcher Hotel Rotterdam-Airport vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Fletcher Hotel Rotterdam-Airport is een gloednieuw hotel gelegen naast Rotterdam The Hague Airport. Het hotel heeft 126 moderne kamers, waaronder familiekamers, studio's en appartementen. Er wordt alleen ontbijt geserveerd, maar er is een mini-market waar snacks en drankjes kunnen worden gekocht. Gasten kunnen ook terecht in het à la carte restaurant van het naastgelegen Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam. Het hotel biedt verschillende kamertypes voor kort of lang verblijf. In de omgeving is veel te beleven, zoals het bruisende centrum van Rotterdam, de steden Delft en Den Haag, en de indrukwekkende haven. Het hotel heeft ook verschillende arrangementen, zoals een last-minute aanbieding, een mini-vakantie en een arrangement naar dierentuin Blijdorp. Gasten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws en aanbiedingen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Fletcher Hotel Rotterdam-Airport, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Fletcher Hotel Rotterdam-Airport? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Fletcher+Hotel+Rotterdam-Airport/@51.947509,4.435879,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5cb9f89d430a3:0x385f9036c4d3b9e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.947509!4d4.435879!16s%2Fg%2F11s12345_n?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Rotterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Rotterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Fletcher Hotel Rotterdam-Airport

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl