Gasterij De Beiert

Overnachting boeken bij Gasterij De Beiert? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Gasterij De Beiert en boek direct.

Gasterij De Beiert in Ambt Delden

Gasterij De Beiert is een Bed & Breakfast in Ambt Delden. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Ambt Delden terwijl je bij Gasterij De Beiert verblijft. Op de website van Gasterij De Beiert vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Gasterij De Beiert is een Bed & Breakfast gelegen in het Twentse coulisselandschap, waar gasten kunnen genieten van de gastvrijheid en rust. De accommodatie is een voormalige boerderij die is omgebouwd tot een stijlvolle accommodatie met een grote keuken en woonkamer, waardoor het ook geschikt is als vakantiewoning voor maximaal 8 personen. Elke kamer in de Bed & Breakfast heeft een unieke sfeer en is voorzien van een eigen badkamer, werkplek, comfortabele boxspring, featherbed, donzen dekbed en wifi. Daarnaast is er een gelagkamer met uitzicht over de Twentse landerijen waar gasten kunnen ontspannen na een dagje uit in Twente. De accommodatie is ook geschikt voor zakelijke doeleinden, zoals zakenreizen en workshops. Reserveringen kunnen worden gemaakt via het online formulier, e-mail of telefoon.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Gasterij De Beiert, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Gasterij De Beiert? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Gasterij+De+Beiert/@52.2993315,6.7140409,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b80f201a98a2c5:0x830f8357bea023ed!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.2993315!4d6.7140409!16s%2Fg%2F11cn0m_b3p?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Ambt Delden? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Ambt Delden pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Ambt Delden
  2. Gasterij De Beiert

Meer in Ambt Delden

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl