Gasterij Olling Art Inn

Overnachting boeken bij Gasterij Olling Art Inn? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Gasterij Olling Art Inn en boek direct.

Gasterij Olling Art Inn in Barsingerhorn

Gasterij Olling Art Inn is een Bed & Breakfast in Barsingerhorn. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Barsingerhorn terwijl je bij Gasterij Olling Art Inn verblijft. Op de website van Gasterij Olling Art Inn vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Gasterij Olling Art Inn is een bijzondere plek in de Kop van Noord-Holland waar je kunt genieten van het buitenleven en inspiratie kunt opdoen. Ze verwelkomen verschillende soorten gasten, zoals vuurmakers, barbecuers, creatievelingen en gezinnen. De locatie ligt vlakbij de prachtige Westfriese Omringdijk en biedt de mogelijkheid om te ontspannen en tot rust te komen. Je kunt verblijven in het natuurhuisje Te Warskip of in de art-studio 't oude Atelier, beide met een eigen privétuin en veranda. Daarnaast kun je genieten van wellness in een houtgestookte hottub en jezelf laten verwennen met arrangementen inclusief ontbijt en/of "hotmeal". Bij Gasterij Olling Art Inn kun je onthaasten, relaxen en genieten van het buitenleven. Er is ook een speciale retraite genaamd The Simpel Art of Being Retraite. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoon of e-mail.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Gasterij Olling Art Inn, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Gasterij Olling Art Inn? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Gasterij+Olling+Art+Inn/@52.7945946,4.877402,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf4d981eab116d:0x5792b873592abc2e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.7945946!4d4.877402!16s%2Fg%2F1tqpyhjd?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Barsingerhorn? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Barsingerhorn pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Barsingerhorn
  2. Gasterij Olling Art Inn

Meer in Barsingerhorn

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl