Gezond Boeren Verstand

Overnachting boeken bij Gezond Boeren Verstand? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Gezond Boeren Verstand en boek direct.

Gezond Boeren Verstand in Dalerveen

Gezond Boeren Verstand is een Bed & Breakfast in Dalerveen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Dalerveen terwijl je bij Gezond Boeren Verstand verblijft. Op de website van Gezond Boeren Verstand vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Gezond Boeren Verstand is een gezellige Bed & Breakfast gelegen in Dalerveen, in het zuidoosten van Drenthe. De B&B ligt in het Global Unesco Park de Hondsrug, waardoor het een gunstige locatie heeft ten opzichte van bezienswaardigheden zoals Wildlands Adventure Zoo en het kasteel van Coevorden. De omgeving van Dalerveen biedt prachtige natuur, wandelroutes en fietspaden, waaronder het Pieterpad en de LF-fietsroutes. Gasten kunnen genieten van een boer-gondisch ontbijt en gebruik maken van het buitenterras en de leenfietsen. Parkeren is gratis en er zijn diverse restaurants in de buurt. De B&B heeft comfortabele kamers met boxspring bedden en biedt gratis WiFi en parkeergelegenheid. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij Gezond Boeren Verstand.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Gezond Boeren Verstand, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Gezond Boeren Verstand? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Gezond+Boeren+Verstand/@52.701619,6.80739,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b7e495e76dbe31:0x1b8ce7dde128de13!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.701619!4d6.80739!16s%2Fg%2F1tj88hrd?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Dalerveen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Dalerveen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Dalerveen
  2. Gezond Boeren Verstand

Meer in Dalerveen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl