Golden Rock Resort

Overnachting boeken bij Golden Rock Resort? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Golden Rock Resort en boek direct.

Golden Rock Resort in

Golden Rock Resort is een Hotel in . Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van terwijl je bij Golden Rock Resort verblijft. Op de website van Golden Rock Resort vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Welkom bij het Golden Rock Dive & Nature Resort. Dit resort biedt een combinatie van luxe, avontuur, ontspanning en plezier en biedt een authentieke eilandervaring. Het resort is gelegen op St. Eustatius, een verborgen juweeltje in het Caribisch gebied. Met uitzicht op de Quill Vulkaan en de Atlantische Oceaan, biedt Golden Rock Dive & Nature Resort verschillende accommodaties, waaronder kamers, suites, villa's en lodges, allemaal met uitzicht op de oceaan en een buitenterras. Het resort heeft ook een restaurant genaamd Breeze, waar gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht en heerlijke gerechten. Daarnaast is er Bobbie's Beach Club, gelegen aan de voet van de klif waar de Quill Vulkaan de Atlantische Oceaan ontmoet, met een panoramisch uitzicht op de oceaan en de naburige eilanden St. Barths en St. Kitts. Het resort biedt ook faciliteiten zoals yogalessen, een tennisbaan en een gratis pendeldienst over het eiland. St. Eustatius zelf biedt een ongerept en authentiek eiland met een rijke culturele geschiedenis en diverse duikplekken. Het vliegveld is gemakkelijk bereikbaar met een korte vlucht vanaf St. Maarten of met de veerboot vanaf St. Maarten, Saba en St. Kitts. Het Golden Rock Resort biedt gasten een onvergetelijk verblijf met prachtig uitzicht, geweldige service en comfortabele faciliteiten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Golden Rock Resort, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Golden Rock Resort? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Golden+Rock+Resort/@17.4871783,-62.9548792,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x8c11fc8400000021:0xefa367ea4a1131db!5m2!4m1!1i2!8m2!3d17.4871783!4d-62.9548792!16s%2Fg%2F11nfvrqpsw?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in ? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Golden Rock Resort

Meer in

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl