Gr8 Hotel Bodegraven

Overnachting boeken bij Gr8 Hotel Bodegraven? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Gr8 Hotel Bodegraven en boek direct.

Gr8 Hotel Bodegraven in Bodegraven

Gr8 Hotel Bodegraven is een Hotel in Bodegraven. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bodegraven terwijl je bij Gr8 Hotel Bodegraven verblijft. Op de website van Gr8 Hotel Bodegraven vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Gr8 Hotel Bodegraven is gunstig gelegen aan de A12 tussen Utrecht en Rotterdam. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar met de auto en biedt gratis parkeergelegenheid en oplaadpunten. Het treinstation van Bodegraven is op 2 kilometer afstand. Bodegraven is ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers, en het naastgelegen Gouda biedt diverse musea, winkels en restaurants. De hotelkamers zijn modern en voorzien van een flatscreen TV, comfortabel bed, regendouche en gratis douche artikelen. Het ontbijt wordt verzorgd door het naastgelegen La Place Restaurant. In de lobby kun je ontspannen bij de open haard en gebruikmaken van gratis wifi. Het hotel heeft geen eigen restaurant, maar er is een magnetron beschikbaar en je kunt drankjes bestellen bij het personeel. Voor een volledige lunch of diner kun je terecht bij het naastgelegen La Place Restaurant. Het hotel is ook geschikt voor verblijf met kinderen, maar huisdieren zijn niet toegestaan. Het hotel is rookvrij. Bodegraven is gelegen in het Groene Hart en biedt mogelijkheden voor wandelen, fietsen en recreëren.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Gr8 Hotel Bodegraven, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Gr8 Hotel Bodegraven? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutiquehotel/@52.0675651,4.7394301,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c5d7164e595555:0x42505a4c2d3cf391?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bodegraven? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bodegraven pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bodegraven
  2. Gr8 Hotel Bodegraven

Meer in Bodegraven

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl