Grand Hotel Huis ter Duin

Overnachting boeken bij Grand Hotel Huis ter Duin? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Grand Hotel Huis ter Duin en boek direct.

Grand Hotel Huis ter Duin is een Hotel in Noordwijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Noordwijk terwijl je bij Grand Hotel Huis ter Duin verblijft. Op de website van Grand Hotel Huis ter Duin vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Grand Hotel Huis ter Duin is begonnen met het in rekening brengen van een SDG Transition Fee aan alle hotelgasten. Hiermee wil het hotel op transparante wijze bijdragen aan de realisatie van de 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Het hotel is gelegen op het hoogste duin van Noordwijk en biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van het strand, culinair genieten en ontspannen in de spa. Het hotel beschikt over drie restaurants, waaronder het bekroonde restaurant Latour, en biedt ook andere faciliteiten zoals een lounge en een wellnesscentrum. Daarnaast zijn er in de omgeving van Noordwijk diverse activiteiten te doen, zoals een bezoek aan Leiden of het verkennen van de natuurrijke Bollenstreek. Voor zakelijke bijeenkomsten biedt het hotel een boardroom en diverse multifunctionele zalen. Gasten spreken positief over hun verblijf in het hotel, waarbij met name de vriendelijke service, het heerlijke eten en de mooie gerenoveerde kamers worden genoemd. Het hotel biedt ook verschillende mogelijkheden voor sociale evenementen, zoals bruiloften en fotoshoots, en organiseert regelmatig evenementen, zoals concerten en opera-voorstellingen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Grand Hotel Huis ter Duin, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Grand Hotel Huis ter Duin? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Grand+Hotel+Huis+ter+Duin/@52.241128,4.4286003,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5c0792caab2c7:0x987010234ab042ce!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.241128!4d4.4286003!16s%2Fg%2F121j1_xp?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Noordwijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Noordwijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Grand Hotel Huis ter Duin

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl