Grandcafe & Hotel Goerres

Overnachting boeken bij Grandcafe & Hotel Goerres? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Grandcafe & Hotel Goerres en boek direct.

Grandcafe & Hotel Goerres in Akkrum

Grandcafe & Hotel Goerres is een Hotel in Akkrum. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Akkrum terwijl je bij Grandcafe & Hotel Goerres verblijft. Op de website van Grandcafe & Hotel Goerres vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Grandcafé & Hotel Goerres in Akkrum is een gastvrije plek waar je kunt overnachten, genieten van lekker eten en verschillende activiteiten kunt ondernemen. Het hotel biedt comfortabele kamers aan het water en er zijn ook drie- en vierpersoonskamers beschikbaar. In het restaurant worden gerechten geserveerd die gemaakt zijn met verse streekproducten en de menukaart verandert met de seizoenen. Akkrum is een centrale locatie in Friesland, dichtbij meren en natuurgebieden, en er zijn tal van activiteiten te doen zoals varen, fietsen en wandelen. Het hotel heeft ook verschillende ruimtes beschikbaar voor feesten en evenementen. Voor vragen kun je contact opnemen via het contactformulier of persoonlijk langskomen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Grandcafe & Hotel Goerres, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Grandcafe & Hotel Goerres? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Grandcafe+%26+Hotel+Goerres/@53.0496526,5.8402968,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c8f7bf612eae99:0x9eaac48f3ed45ef8!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.0496526!4d5.8402968!16s%2Fg%2F1thl4p20?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Akkrum? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Akkrum pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Akkrum
  2. Grandcafe & Hotel Goerres

Meer in Akkrum

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl