Guesthouse De Dichter

Overnachting boeken bij Guesthouse De Dichter? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Guesthouse De Dichter en boek direct.

Guesthouse De Dichter in Schipluiden

Guesthouse De Dichter is een Vakantiewoningverhuur in Schipluiden. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Schipluiden terwijl je bij Guesthouse De Dichter verblijft. Op de website van Guesthouse De Dichter vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Vakantiewoningverhuur. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

"De Dichter" is een gastenverblijf gelegen op de plek waar de bekende 17e-eeuwse Delftse boer en dichter Hubert Korneliszoon Poot heeft gewoond. Het gastenverblijf bestaat uit een vrijstaand vakantiehuis en een vrijstaand appartement in de polder van Midden Delfland. Vanuit "De Dichter" heeft men een weids uitzicht in alle richtingen en kan men genieten van rust en ruimte in de natuur. Ondanks de afgelegen locatie is het centrum van Delft toch dichtbij en zijn er winkels, cultuur, sport en spel en gastronomie in de buurt. Het gastenverblijf biedt een sfeer van luxe en ontspanning, en is ideaal voor een verblijf dichtbij Delft. Het is mogelijk om voor een week of langer te verblijven en "De Dichter" biedt een tweede thuis aan haar gasten. Neem contact op voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Guesthouse De Dichter, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Guesthouse De Dichter? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Guesthouse+De+Dichter/@51.9755296,4.3497337,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b50dd5a53f4d:0x6f81f6f04a5cb938!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9755296!4d4.3497337!16s%2Fg%2F113gqmg5s?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Schipluiden? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Schipluiden pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Schipluiden
  2. Guesthouse De Dichter

Meer in Schipluiden

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl