Bed & Breakfast Rechthuis van Zouteveen

Overnachting boeken bij Bed & Breakfast Rechthuis van Zouteveen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed & Breakfast Rechthuis van Zouteveen en boek direct.

Bed & Breakfast Rechthuis van Zouteveen is een Bed & Breakfast in Schipluiden. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Schipluiden terwijl je bij Bed & Breakfast Rechthuis van Zouteveen verblijft. Op de website van Bed & Breakfast Rechthuis van Zouteveen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B Rechthuis van Zouteveen is gevestigd in een voormalige herberg uit de 17e eeuw waar recht werd gesproken. De B&B biedt lichte kamers met gratis WiFi en serveert een versbereid ontbijt in de landelijk ingerichte ontbijtruimte. De B&B is gelegen in een rijksmonument en heeft een rijke geschiedenis. Ondanks de authentieke uitstraling, beschikt de B&B over moderne kamers met een flatscreentelevisie, een eigen badkamer en WiFi. Gasten kunnen genieten van de tuin en de omgeving verkennen per fiets of elektrische sloep. Er zijn verschillende fietsroutes in de omgeving die naar pittoreske dorpjes leiden en steden zoals Delft, Den Haag, en Rotterdam zijn ook vlakbij. Gasten kunnen fietsen huren, zwemmen in de vaart en gratis gebruik maken van kano's. De stranden van Zuid-Holland zijn op 30 minuten rijden en er zijn golfbanen in de buurt. B&B Rechthuis van Zouteveen ontvangt hoge waarderingen van gasten en heet iedereen van harte welkom.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed & Breakfast Rechthuis van Zouteveen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast Rechthuis van Zouteveen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+%26+Breakfast+Rechthuis+van+Zouteveen/@51.9478259,4.3206681,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b4d6a79e2c7d:0x35b6cc9fd515e2e6!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9478259!4d4.3206681!16s%2Fg%2F1hc1n6wm3?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Schipluiden? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Schipluiden pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bed & Breakfast Rechthuis van Zouteveen

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl