Hampshire Hotel - Delft Centre

Overnachting boeken bij Hampshire Hotel - Delft Centre? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hampshire Hotel - Delft Centre en boek direct.

Hampshire Hotel - Delft Centre is een Hotel in Delft. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Delft terwijl je bij Hampshire Hotel - Delft Centre verblijft. Op de website van Hampshire Hotel - Delft Centre vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Delft Centre is een hotel met 92 kamers dat zich bevindt op de grens van de historische binnenstad van Delft en het recreatiegebied Delftse Hout. Het hotel biedt een familiaire sfeer en organiseert live muziek evenementen, nieuwe services en Delftse activiteiten. Daarnaast heeft het hotel een restaurant genaamd Swing waar gasten kunnen genieten van een uitgebreid diner en live pianomuziek. Het hotel biedt ook zakelijke faciliteiten zoals vergaderruimtes en netwerkruimtes. Het hotel is diepgeworteld in Delft en wordt gerund door de familie Camijn. Het hotel maakt gebruik van cookies om de ervaring van de bezoekers te verbeteren.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hampshire Hotel - Delft Centre, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hampshire Hotel - Delft Centre? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hampshire+Hotel+-+Delft+Centre/@52.0149269,4.3672279,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b5e620c298e5:0x5dc19bc90dc1b33c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.0149269!4d4.3672279!16s%2Fg%2F1tvt9jmk?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Delft? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Delft pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hampshire Hotel - Delft Centre

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl