Hart van Bourdonck

Overnachting boeken bij Hart van Bourdonck? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hart van Bourdonck en boek direct.

Hart van Bourdonck in Boerdonk

Hart van Bourdonck is een Hotel in Boerdonk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Boerdonk terwijl je bij Hart van Bourdonck verblijft. Op de website van Hart van Bourdonck vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Café Hart van Bourdonck is een bijzondere plek in het hart van Boerdonk. Het pand is gekocht door 62 participanten die allemaal een connectie hebben met Boerdonk. Het hotel beschikt over 5 luxe kamers, een gezellig café en een mooi terras. In de omgeving zijn er veel fiets- en wandelmogelijkheden, zoals het nabijgelegen natuurgebied "Het Hurkske". Daarnaast zijn de steden Eindhoven, Den Bosch, Helmond, Uden, Gemert en Veghel goed bereikbaar. Het hotel verwelkomt zakelijke gasten, vriendengroepen, families, motorrijders, fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers. Er is gratis parkeergelegenheid en een afgesloten ruimte om fietsen en motoren te stallen. De kamers zijn voorzien van eigen douche en toilet, tv, gratis wifi en koffie- en theefaciliteiten. Het hotel organiseert regelmatig evenementen en is gevestigd in het hart van Boerdonk, dicht bij grote steden en fiets- en wandelroutes.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hart van Bourdonck, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hart van Bourdonck? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hart+van+Bourdonck/@51.5603223,5.6272063,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c71f6feb6c7687:0xe60f62cc4a969cb7!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5603223!4d5.6272063!16s%2Fg%2F11fhqvllvr?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Boerdonk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Boerdonk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Boerdonk
  2. Hart van Bourdonck

Meer in Boerdonk

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl