Herberg Lambic

Overnachting boeken bij Herberg Lambic? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Herberg Lambic en boek direct.

Herberg Lambic in Blitterswijck

Herberg Lambic is een Bed & Breakfast in Blitterswijck. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Blitterswijck terwijl je bij Herberg Lambic verblijft. Op de website van Herberg Lambic vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Herberg Lambic is een fijne plek om te verblijven in het schilderachtige dorp Blitterswijck in Noord-Limburg. De herberg ligt in een prachtige omgeving met talloze recreatiemogelijkheden voor fietsers en wandelaars. De natuur rondom de Maas en de Maasduinen zorgt voor ontspanning. Daarnaast liggen steden als Nijmegen, Venlo, Roermond en Düsseldorf op korte afstand, evenals de oude dorpjes Arcen, Well en Kevelaer, waar men kan genieten van cultuur, geschiedenis en horeca. De herberg heeft momenteel één zeer ruime kamer die van alle gemakken is voorzien en parkeren is gratis op eigen terrein. Voor meer informatie kan er geklikt worden op kamer 1 boven in beeld.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Herberg Lambic, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Herberg Lambic? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Herberg+Lambic/@51.531207,6.1098895,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c76942c7157851:0xd5da7b924c73fd5!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.531207!4d6.1098895!16s%2Fg%2F11tp23dnj_?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Blitterswijck? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Blitterswijck pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Blitterswijck
  2. Herberg Lambic

Meer in Blitterswijck

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl