Herberg 't Swarte Schaep

Overnachting boeken bij Herberg 't Swarte Schaep? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Herberg 't Swarte Schaep en boek direct.

Herberg 't Swarte Schaep in Brouwershaven

Herberg 't Swarte Schaep is een Restaurant in Brouwershaven. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Brouwershaven terwijl je bij Herberg 't Swarte Schaep verblijft. Op de website van Herberg 't Swarte Schaep vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Restaurant. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

t Swarte Schaep is een restaurant gelegen aan de haven van Brouwershaven. Ze bieden een ruime selectie aan vis-, vlees- en Thaise gerechten. Het terras is verwarmd, zodat je het hele jaar door kunt genieten van het uitzicht op de boten. Het restaurant is momenteel 7 dagen per week geopend vanaf 17:00 uur en op woensdag is het mosselavond. Het restaurant is al meer dan 25 jaar in handen van dezelfde familie en hecht veel waarde aan versheid en ambacht. Ze halen zoveel mogelijk producten rechtstreeks uit de omgeving. Het restaurant biedt ook stageplekken aan in zowel de bediening als de keuken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Herberg 't Swarte Schaep, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Herberg 't Swarte Schaep? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutiquehotel/@51.7260697,3.9151074,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c4f63dc96a1577:0xe61bd2f9e6effc76?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Brouwershaven? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Brouwershaven pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Brouwershaven
  2. Herberg 't Swarte Schaep

Meer in Brouwershaven

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl