Het Ellerhoes

Overnachting boeken bij Het Ellerhoes? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Het Ellerhoes en boek direct.

Het Ellerhoes in Bedum

Het Ellerhoes is een Bed & Breakfast in Bedum. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bedum terwijl je bij Het Ellerhoes verblijft. Op de website van Het Ellerhoes vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B Het Ellerhoes gaat vanaf 1 oktober 2023 verder als weekend-B&B. De kamers kunnen geboekt worden van vrijdag tot maandag, vrijdag tot zondag of zaterdag tot maandag, met een minimum van 2 en maximum van 3 nachten. De boekingskalender kan momenteel nog niet worden aangepast. Ellerhuizen is een buurtschap in Bedum, ongeveer 10 kilometer verwijderd van de stad Groningen. De B&B is gevestigd in het voorhuis van een boerderij uit 1885, met een volledig onderkelderde voorhuis en een zolder die vroeger diende als opslag van graan. De boerderij is omringd door een gracht en heeft een prachtige monumentale rode beuk in de voortuin. De kamers zijn 33 m² groot en hebben uitzicht op de tuin en landerijen. Ze zijn voorzien van een eettafel, zitje met fauteuils en televisie, twee eenpersoonsbedden die indien gewenst samengevoegd kunnen worden tot een tweepersoonsbed. Het sanitair bevindt zich in de kamer en er zijn diverse voorzieningen zoals badkamerlinnen, badjassen, shampoo en een föhn. Gasten hebben ook toegang tot een Nespresso-apparaat, waterkoker en magnetron. Het ontbijt wordt geserveerd op de afgesproken tijd bij de kamer of op het terras. Huisdieren zijn niet toegestaan en de B&B is rookvrij, behalve op het terras. Gasten kunnen parkeren op het terrein en fietsen kunnen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Het Ellerhoes, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Het Ellerhoes? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Het+Ellerhoes/@53.2848382,6.6281365,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c9d22487a55555:0x52fef6192edbeda6!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.2848382!4d6.6281365!16s%2Fg%2F11jqph_x1x?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bedum? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bedum pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bedum
  2. Het Ellerhoes

Meer in Bedum

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl