Het Weeshuis - charme hotel & huiskamerrestaurant

Overnachting boeken bij Het Weeshuis - charme hotel & huiskamerrestaurant? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Het Weeshuis - charme hotel & huiskamerrestaurant en boek direct.

Het Weeshuis - charme hotel & huiskamerrestaurant in Bolsward

Het Weeshuis - charme hotel & huiskamerrestaurant is een Hotel in Bolsward. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bolsward terwijl je bij Het Weeshuis - charme hotel & huiskamerrestaurant verblijft. Op de website van Het Weeshuis - charme hotel & huiskamerrestaurant vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Weeshuis is een hotel en restaurant gelegen in Bolsward, Friesland. Het knusse huiskamerrestaurant biedt ontbijt, borrel en maaltijden met verse en lokale producten. Het hotel heeft 14 ruime en fris ingerichte suites met een eigen woon-, slaap- en badkamer. Het wordt omgeven door een riante tuin met een ouderwetse fruitboomgaard. Gasten kunnen Friesland verkennen op de fiets, deelnemen aan de Fietselfstedentocht en fietsen veilig stallen. Het hotel biedt ook een gezellige borrel, heeft huisdieren en er is veel te ontdekken in Friesland. Het Weeshuis is ook geschikt voor evenementen en heeft verschillende kamers en faciliteiten. Het hotel heeft een rustige ligging met een tuin aan de voor- en achterzijde. Het centrum van Bolsward ligt op 200 meter afstand. Er is parkeergelegenheid en fietsen kunnen veilig worden gestald. Het huiskamerrestaurant biedt ontbijt, borrel en diner en er is een honesty bar voor drankjes en snacks. Het Weeshuis staat bekend om zijn kleinschaligheid en gemoedelijke sfeer. Het hotel heeft ook een achtertuin waar verschillende activiteiten plaatsvinden.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Het Weeshuis - charme hotel & huiskamerrestaurant, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Het Weeshuis - charme hotel & huiskamerrestaurant? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Het+Weeshuis+-+charme+hotel+%26+huiskamerrestaurant/@53.0640059,5.5255503,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c8e8c610af0edf:0x7718cd965c6786e1!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.0640059!4d5.5255503!16s%2Fg%2F1ptznqv8c?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bolsward? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bolsward pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bolsward
  2. Het Weeshuis - charme hotel & huiskamerrestaurant

Meer in Bolsward

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl