Hillside Apartments

Overnachting boeken bij Hillside Apartments? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hillside Apartments en boek direct.

Hillside Apartments in Kralendijk

Hillside Apartments is een Accomodatie in Kralendijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Kralendijk terwijl je bij Hillside Apartments verblijft. Op de website van Hillside Apartments vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Accomodatie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hillside Resort Bonaire is een appartementencomplex gelegen op 3 minuten van het centrum van Kralendijk. Het resort beschikt over 17 appartementen in verschillende varianten, waaronder Deluxe, 2-slaapkamer appartementen en Studio's. Het complex biedt alle faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagd verblijf, waaronder 2 grote zwembaden, een recreatieruimte, een bar en restaurant, en gratis wifi. Het resort is ideaal voor families, koppels en vrienden die willen genieten van Bonaire, zowel boven als onder water. Gasten kunnen genieten van heerlijk eten in het restaurant van het resort en kunnen ook terecht bij de bar voor drankjes. Het resort biedt ook ophaal- en afzetservice vanaf het vliegveld en zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel. Het resort heeft een prachtige ligging met een geweldig uitzicht en een heerlijk briesje. De openingstijden van de receptie, bar en restaurant zijn vermeld en de contactgegevens van het resort zijn ook te vinden.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hillside Apartments, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hillside Apartments? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hillside+Apartments/@12.167367,-68.2678138,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x8e831bc4638ec56b:0xd9637132443bac31!5m2!4m1!1i2!8m2!3d12.167367!4d-68.2678138!16s%2Fg%2F11b73kkccz?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Kralendijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Kralendijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Kralendijk
  2. Hillside Apartments

Meer in Kralendijk

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl