Hoeve de Mertel

Overnachting boeken bij Hoeve de Mertel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hoeve de Mertel en boek direct.

Hoeve de Mertel in Biezenmortel

Hoeve de Mertel is een Kampeerterrein in Biezenmortel. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Biezenmortel terwijl je bij Hoeve de Mertel verblijft. Op de website van Hoeve de Mertel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Kampeerterrein. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In Biezenmortel, een vriendelijk dorpje in Brabant, staat Hoeve De Mertel. Deze authentieke langgevelboerderij biedt gasten een eigentijds en comfortabel verblijf. Je kunt kiezen voor ruime staanplaatsen op de boerderijcamping of een verzorgd Bed & Breakfast verblijf. De Hoeve is omgeven door prachtige natuur en straalt een serene rust uit. Het enige geluid dat je hoort, zijn de tevreden grazen schapen in de wei. De familie Van Rijswijk zorgt voor een kleinschalig maar verzorgd en professioneel verblijf, waar persoonlijke aandacht centraal staat. Bezoekers waarderen deze aanpak en genieten van het goede leven in gastvrij Brabant.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hoeve de Mertel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hoeve de Mertel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hoeve+de+Mertel/@51.626004,5.170678,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6eb3a5a03895b:0x7766a4dfd07e2876!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.626004!4d5.170678!16s%2Fg%2F1tdzkstf?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Biezenmortel? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Biezenmortel pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Biezenmortel
  2. Hoeve de Mertel

Meer in Biezenmortel

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl