Hoeve Oude Tol

Overnachting boeken bij Hoeve Oude Tol? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hoeve Oude Tol en boek direct.

Hoeve Oude Tol is een Vakantiewoningverhuur in Zuidzande. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Zuidzande terwijl je bij Hoeve Oude Tol verblijft. Op de website van Hoeve Oude Tol vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Vakantiewoningverhuur. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hoeve Oude Tol is een luxe vakantieverblijf in West Zeeuws-Vlaanderen, dat in het voorjaar van 2019 is geopend. Het complex bestaat uit 3 moderne verblijven die los gehuurd kunnen worden of als groepsaccommodatie tot 24 personen. Alle verblijven zijn gelijkvloers en geschikt voor mindervaliden. De locatie biedt de mogelijkheid om te genieten van natuur, rust en ruimte tussen de perenbomen. Er is een sauna aanwezig voor ultieme ontspanning en de nabijgelegen stranden, winkelstraatjes van Sluis en de stad Brugge bieden verschillende activiteiten. Daarnaast zijn er ook appartementen beschikbaar voor mensen met een handicap. De accommodaties zijn geschikt voor groepen tot 16 of zelfs 24 personen en beschikken over een digitale sleutel. Zeeuws-Vlaanderen heeft zowel Zeeuwse als Vlaamse invloeden en is ideaal om per fiets te ontdekken. Er zijn ook verschillende natuurgebieden in de omgeving. Voor reserveringen en meer informatie kan er contact worden opgenomen via telefoon, e-mail of het contactformulier op de website.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hoeve Oude Tol, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hoeve Oude Tol? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hoeve+Oude+Tol/@51.3288094,3.4101842,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4a1c2e3ad9a81:0xc4f3be616f34d87b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.3288094!4d3.4101842!16s%2Fg%2F11fl0_v9kb?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Zuidzande? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Zuidzande pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hoeve Oude Tol

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl