Hof Christina Hoevehotel

Overnachting boeken bij Hof Christina Hoevehotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hof Christina Hoevehotel en boek direct.

Hof Christina Hoevehotel is een Hotel in Vrouwenpolder. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Vrouwenpolder terwijl je bij Hof Christina Hoevehotel verblijft. Op de website van Hof Christina Hoevehotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hoevehotel Hof Christina is een uniek hotel in Vrouwenpolder, Zeeland. Het hotel is gevestigd in een oude Zeeuwse boerderij uit 1858 en biedt 12 luxe hotelkamers. Er zijn maatregelen genomen om een veilig verblijf te garanderen. Het hotel heeft een moderne lounge, een terras en gratis WiFi. Kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel, maar wel in de vakantiewoning. Groepsreserveringen zijn op aanvraag mogelijk. Gasten prijzen het hotel om het comfort, de attenties en het uitgebreide ontbijtbuffet. Het hotel ligt vlakbij het strand van Vrouwenpolder, waar gasten kunnen zwemmen, zonnen en wandelen. Het ontbijt kan ook aangepast worden aan speciale dieetwensen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hof Christina Hoevehotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hof Christina Hoevehotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hof+Christina+Hoevehotel/@51.5727264,3.619362,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4938fd664cb1f:0xb0c3426ddd12a673!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5727264!4d3.619362!16s%2Fg%2F1tdfmfnd?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Vrouwenpolder? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Vrouwenpolder pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hof Christina Hoevehotel

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl