Studio Augustinus

Overnachting boeken bij Studio Augustinus? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Studio Augustinus en boek direct.

Studio Augustinus in Vrouwenpolder

Studio Augustinus is een Bed & Breakfast in Vrouwenpolder. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Vrouwenpolder terwijl je bij Studio Augustinus verblijft. Op de website van Studio Augustinus vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Studio Augustinus in Vrouwenpolder biedt accommodatie met gratis WiFi en is huisdiervriendelijk. Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar. De studio ligt op 30 km afstand van Brugge. De locatie is gunstig gelegen in Vrouwenpolder, in de buurt van verschillende plaatsen zoals Renesse, Brouwersdam, Ouddorp en Spijkenisse. De gasten zijn erg tevreden en laten positieve beoordelingen achter over Studio Augustinus. Het is een rustige en goed gelegen studio die zeker wordt aanbevolen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Studio Augustinus, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Studio Augustinus? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Studio+Augustinus/@51.5772931,3.6185581,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c493851bc3ffff:0xdec259feae4eea0b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5772931!4d3.6185581!16s%2Fg%2F11qbklzhzr?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Vrouwenpolder? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Vrouwenpolder pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Vrouwenpolder
  2. Studio Augustinus

Meer in Vrouwenpolder

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl