Hotel Astoria Noordwijk aan Zee

Overnachting boeken bij Hotel Astoria Noordwijk aan Zee? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Astoria Noordwijk aan Zee en boek direct.

Hotel Astoria Noordwijk aan Zee in Noordwijk

Hotel Astoria Noordwijk aan Zee is een Hotel in Noordwijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Noordwijk terwijl je bij Hotel Astoria Noordwijk aan Zee verblijft. Op de website van Hotel Astoria Noordwijk aan Zee vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Astoria is een kleinschalig hotel met 35 kamers in Noordwijk aan Zee, op 5 minuten loopafstand van het strand, de winkelstraat en bars. Alle kamers hebben een eigen badkamer en zijn bereikbaar met de lift. Het hotel beschikt over een restaurant, lounge, bar en 2 conferentiezalen. Het hele team van Hotel Astoria staat klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en u van advies te voorzien. De receptie is geopend tot 22:00 uur en op de aankomstdag kunt u inchecken vanaf 15:00 uur. Parkeren kan op de buitenparkeerplaats naast het hotel of in de parkeergarage voor € 6,50 per dag. In Noordwijk is betaald parkeren op de openbare weg € 3,25 per uur. Fietsen kunnen gestald worden in de overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen. Het hele hotel is rookvrij en huisdiervrij. Voor vragen of boekingen is het team van Hotel Astoria telefonisch bereikbaar.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Astoria Noordwijk aan Zee, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Astoria Noordwijk aan Zee? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Astoria+Noordwijk+aan+Zee/@52.240886,4.4337531,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5c07c79c4f851:0x8f1788accd1bedfa!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.240886!4d4.4337531!16s%2Fg%2F1thvrwnq?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Noordwijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Noordwijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Noordwijk
  2. Hotel Astoria Noordwijk aan Zee

Meer in Noordwijk

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl