Hotel de Blaauwe Leeuw

Overnachting boeken bij Hotel de Blaauwe Leeuw? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel de Blaauwe Leeuw en boek direct.

Hotel de Blaauwe Leeuw in Terneuzen

Hotel de Blaauwe Leeuw is een Hotel in Terneuzen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Terneuzen terwijl je bij Hotel de Blaauwe Leeuw verblijft. Op de website van Hotel de Blaauwe Leeuw vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel De Blaauwe Leeuw is een hotel gelegen aan de Westerschelde in Terneuzen. Het hotel bevindt zich in het oude centrum van de stad, waar veel historische bezienswaardigheden te vinden zijn, zoals vestingwerken en het oude stadhuis. Daarnaast is er in de omgeving ook veel natuur te ontdekken, zoals het natuurgebied 'Het verdronken land van Saefthinge'. Het hotel is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van andere historische steden in de buurt, zoals Middelburg, Gent, Antwerpen en Brugge. Daarnaast zijn er ook diverse stranden en watersportmogelijkheden in de omgeving. Het hotel biedt comfortabele accommodatie en een typisch Zeeuwse culinaire ervaring.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel de Blaauwe Leeuw, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel de Blaauwe Leeuw? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+de+Blaauwe+Leeuw/@51.3394781,3.8240346,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c481127b52d93d:0x97d23dfec67f6edb!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.3394781!4d3.8240346!16s%2Fg%2F11qb3dr3bb?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Terneuzen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Terneuzen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Terneuzen
  2. Hotel de Blaauwe Leeuw

Meer in Terneuzen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl