Hotel De Landmarke

Overnachting boeken bij Hotel De Landmarke? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel De Landmarke en boek direct.

Hotel De Landmarke in Agelo

Hotel De Landmarke is een Hotel in Agelo. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Agelo terwijl je bij Hotel De Landmarke verblijft. Op de website van Hotel De Landmarke vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel de Landmarke is een compleet hotel in Ootmarsum met comfortabel ingerichte kamers, een overdekt zwembad, sauna, eigen parkeerterrein, zonneterras, lounge met bar en openhaard, gratis WiFi en gastencomputer. Alle arrangementen zijn inclusief ontbijt, dagelijks wisselend 3-gangen diner en gratis gebruik van fietsen, zwembad, sauna en Wifi. Het hotel heeft prachtige hotelfietsen met 7-versnellingen en oplaadpunten voor e-bikes. De ligging aan de rand van Ootmarsum biedt directe toegang tot de natuur. Het hotel is bereikbaar met buslijn 64 en veel gasten keren regelmatig terug. Reserveringen kunnen telefonisch, via de website of per e-mail worden gemaakt, zonder reserveringskosten. Het hotel biedt ook verschillende arrangementen aan voor juli 2023, inclusief diners, overnachtingen, ontbijtbuffet, gratis gebruik van faciliteiten en parkeren. Honden zijn niet toegestaan in het hotel, behalve hulphonden.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel De Landmarke, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel De Landmarke? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+De+Landmarke/@52.3998659,6.9009176,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b81b947ef92df3:0x23c166db6d08b7cb!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3998659!4d6.9009176!16s%2Fg%2F1tfqkgh8?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Agelo? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Agelo pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Agelo
  2. Hotel De Landmarke

Meer in Agelo

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl