Hotel - Eetcafé d'Olde Heerd

Overnachting boeken bij Hotel - Eetcafé d'Olde Heerd? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel - Eetcafé d'Olde Heerd en boek direct.

Hotel - Eetcafé d'Olde Heerd in Balkbrug

Hotel - Eetcafé d'Olde Heerd is een Hotel in Balkbrug. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Balkbrug terwijl je bij Hotel - Eetcafé d'Olde Heerd verblijft. Op de website van Hotel - Eetcafé d'Olde Heerd vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel-Eetcafé d'Olde Heerd is een comfortabel hotel in Balkbrug, op 20 minuten rijafstand van Zwolle. Het hotel beschikt over moderne kamers met gratis WiFi en een flatscreen-tv. Gasten kunnen genieten van een continentaal ontbijt in het café op de begane grond en ook lunch en diner zijn beschikbaar. Het hotel heeft een bar met terras en faciliteiten zoals een biljarttafel en darts. Hotelgasten kunnen gratis parkeren bij het hotel. Er zijn verschillende kamertypes beschikbaar, zoals een tweepersoonskamer en een driepersoonskamer, allemaal met moderne voorzieningen. Het hotel biedt de mogelijkheid om direct bij hen te reserveren via een veilige verbinding, met talloze voordelen zoals de beste prijzen en geen extra kosten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel - Eetcafé d'Olde Heerd, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel - Eetcafé d'Olde Heerd? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+-+Eetcaf%C3%A9+d'Olde+Heerd/@52.598756,6.3764618,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c808df0e821b5b:0x2c9c1aa81f5f6ecd!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.598756!4d6.3764618!16s%2Fg%2F1vg6sz_d?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Balkbrug? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Balkbrug pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Balkbrug
  2. Hotel - Eetcafé d'Olde Heerd

Meer in Balkbrug

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl