Hotel Finn

Overnachting boeken bij Hotel Finn? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Finn en boek direct.

Hotel Finn in Almere

Hotel Finn is een Hotel in Almere. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Almere terwijl je bij Hotel Finn verblijft. Op de website van Hotel Finn vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

FINN Hotel is een gezellig 3-sterrenhotel in het centrum van Almere. Het hotel heeft 28 kamers, waaronder eenpersoons-, tweepersoons- en driepersoonskamers. Alle kamers zijn volledig uitgerust met een plasma-tv, boxspringbedden, een bureau en een elektronische kluis. Daarnaast kunt u gratis gebruikmaken van draadloos internet en zelf koffie en thee zetten in de kamer. De kamers hebben een apart toilet en een ruime regendouche met föhn, stopcontacten en wastafel. Op de begane grond van het hotel bevindt zich het restaurant "Meat in the City", dat gespecialiseerd is in vleesgerechten en een uitgebreid menu heeft voor zowel vleesliefhebbers als visliefhebbers en vegetariërs. Boven het restaurant zijn er conferentieruimtes beschikbaar voor vergaderingen, workshops en conferenties. FINN Hotel Almere ligt op 5 minuten loopafstand van het station van Almere en op 20 minuten treinreis van Amsterdam.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Finn, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Finn? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Finn/@52.3722077,5.2166094,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c616e07d17a1cd:0x5de95ab433fe8209!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3722077!4d5.2166094!16s%2Fg%2F11fmtldt7x?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Almere? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Almere pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Almere
  2. Hotel Finn

Meer in Almere

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl