Hotel NH Capelle

Overnachting boeken bij Hotel NH Capelle? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel NH Capelle en boek direct.

Hotel NH Capelle in Capelle aan den IJssel

Hotel NH Capelle is een Hotel in Capelle aan den IJssel. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Capelle aan den IJssel terwijl je bij Hotel NH Capelle verblijft. Op de website van Hotel NH Capelle vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het NH Capelle hotel is ideaal voor zakenreizigers. Het ligt dicht bij 2 belangrijke snelwegen en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven van Rotterdam. Voor degenen die de stad willen verkennen, brengt een korte wandeling en metrorit je naar het centrum. Het hotel biedt moderne kamers met houten vloeren. Sommige kamers hebben uitzicht op een klein meer en Executive kamers bieden extra's zoals een ochtendkrant en chocolaatjes. Er zijn verschillende vergader- en evenementenruimtes beschikbaar. Het hotel heeft ook een restaurant, bar en terras, evenals een fitnessruimte waar gasten gratis toegang toe hebben. Het ontbijtbuffet biedt een ruime keuze aan vleeswaren, kazen, brood en gebak. Het restaurant serveert zowel zakelijke lunches als diners en de bar biedt snacks en à la carte maaltijden.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel NH Capelle, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel NH Capelle? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+NH+Capelle/@51.95779,4.56252,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5cd6b19d75881:0x5e12213a8db5e140!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.95779!4d4.56252!16s%2Fg%2F1hbpwqsdt?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Capelle aan den IJssel? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Capelle aan den IJssel pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Capelle aan den IJssel
  2. Hotel NH Capelle

Meer in Capelle aan den IJssel

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl