Hotel Pension Appartementen Triënte

Overnachting boeken bij Hotel Pension Appartementen Triënte? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Pension Appartementen Triënte en boek direct.

Hotel Pension Appartementen Triënte in Buinen

Hotel Pension Appartementen Triënte is een Hotel in Buinen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Buinen terwijl je bij Hotel Pension Appartementen Triënte verblijft. Op de website van Hotel Pension Appartementen Triënte vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In dit tekst gaat het over een accommodatie genaamd Triënte, gelegen in de regio Borger in Drenthe. Triënte biedt 8 comfortabele themakamers en 3 volledig ingerichte vierpersoons appartementen in een verbouwde schaapskooi. De accommodatie bevindt zich in een landelijke omgeving aan de voet van de Hondsrug, waar rust en landelijkheid gecombineerd worden met comfort en gastvrijheid. Gasten kunnen genieten van de rust, de omgeving, de grote tuin en de natuurlijke schoonheid van Buinen en de omgeving. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes beschikbaar om de Hondsrug te ontdekken. Triënte biedt een ontspannen en verzorgd verblijf, waar gasten in de watten worden gelegd en kunnen genieten van de sfeervolle ambiance. Daarnaast biedt de omgeving mogelijkheden voor winkelen, attractieparken en museumbezoeken. Kortom, Triënte is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige landschappen in de omgeving.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Pension Appartementen Triënte, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Pension Appartementen Triënte? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Pension+Appartementen+Tri%C3%ABnte/@52.9319052,6.8370552,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b7deab91ad8e97:0x244c4774ed090050!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.9319052!4d6.8370552!16s%2Fg%2F1tgpx8c8?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Buinen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Buinen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Buinen
  2. Hotel Pension Appartementen Triënte

Meer in Buinen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl