Hotel Pension Van Ewijcksluis

Overnachting boeken bij Hotel Pension Van Ewijcksluis? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Pension Van Ewijcksluis en boek direct.

Hotel Pension Van Ewijcksluis in Anna Paulowna

Hotel Pension Van Ewijcksluis is een Pension in Anna Paulowna. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Anna Paulowna terwijl je bij Hotel Pension Van Ewijcksluis verblijft. Op de website van Hotel Pension Van Ewijcksluis vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Pension. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Pension Van Ewijcksluis is gelegen in het kleine dorpje Van Ewijcksluis in de gemeente Anna Paulowna in de Kop van Noord-Holland. Het pension biedt een oase van rust, ruimte en gastvrijheid. Het heeft een eigen eetcafé waar dagelijks heerlijke maaltijden worden geserveerd. Daarnaast is er ook een galerie waar maandelijks exposities van lokale kunstenaars te bewonderen zijn. In de omgeving zijn er tal van activiteiten te beleven, zoals surfen in het nabijgelegen Amstelmeer en ontspannen op het Lutjestrand. Het pension is ook een ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten, bijvoorbeeld naar het eiland Wieringen. Er is een stalling beschikbaar voor fietsen en motoren. Voor meer informatie en reserveringen kan er contact worden opgenomen via telefoon of e-mail.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Pension Van Ewijcksluis, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Pension Van Ewijcksluis? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Pension+Van+Ewijcksluis/@52.8819444,4.8794444,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf4bbffa934633:0xa0b4d1b37ff65c54!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.8819444!4d4.8794444!16s%2Fg%2F1tmxdtmh?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Anna Paulowna? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Anna Paulowna pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Anna Paulowna
  2. Hotel Pension Van Ewijcksluis

Meer in Anna Paulowna

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl