Hotel Restaurant De Eenhoorn

Overnachting boeken bij Hotel Restaurant De Eenhoorn? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Restaurant De Eenhoorn en boek direct.

Hotel Restaurant De Eenhoorn in Oostburg

Hotel Restaurant De Eenhoorn is een Hotel in Oostburg. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Oostburg terwijl je bij Hotel Restaurant De Eenhoorn verblijft. Op de website van Hotel Restaurant De Eenhoorn vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Restaurant De Eenhoorn is een gezellig familiebedrijf gelegen in Oostburg, het centrum van West Zeeuws-Vlaanderen. Het hotel heeft 11 sfeervolle kamers en het restaurant biedt plaats aan ruim 50 gasten. Het hotel is een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, zowel per auto, te voet als met de fiets. Het hotel is ook geschikt voor zakelijke gasten en biedt rustige ruimtes voor besprekingen. Daarnaast is er een overdekt terras waar gasten gezellig kunnen vertoeven. Oostburg heeft een gevarieerd winkelaanbod en ligt vlakbij verschillende bezienswaardige plaatsen zoals Cadzand, Sluis, Breskens, Knokke, Brugge en Gent. Het hotel is 7 dagen per week geopend, met uitzondering van donderdag wanneer de keuken gesloten is. Gasten kunnen tot 7 dagen voor aankomst kosteloos annuleren.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Restaurant De Eenhoorn, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Restaurant De Eenhoorn? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Restaurant+De+Eenhoorn/@51.3270721,3.4898434,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c49f9a9906627d:0x8f767a1aa1a8248a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.3270721!4d3.4898434!16s%2Fg%2F1th1bx9n?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Oostburg? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Oostburg pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Oostburg
  2. Hotel Restaurant De Eenhoorn

Meer in Oostburg

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl