Hotel Royal Noordwijk

Overnachting boeken bij Hotel Royal Noordwijk? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Royal Noordwijk en boek direct.

Hotel Royal Noordwijk is een Hotel in Noordwijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Noordwijk terwijl je bij Hotel Royal Noordwijk verblijft. Op de website van Hotel Royal Noordwijk vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het tekstfragment beschrijft het Royal hotel in Noordwijk-Binnen. Het hotel biedt 15 hotelkamers en 11 appartementen van verschillende formaten en inrichtingen, allemaal met een eigen toilet, douche en/of bad, gratis wifi en flatscreen tv. Het hotel is gelegen aan de rustige Voorstraat, de oudste en mooiste straat van Noordwijk-Binnen. Het hotel staat bekend om gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en uitstekende bedden. Noordwijk biedt diverse activiteiten in alle seizoenen, zoals zonnen, fietsen, wandelen, bezoeken aan Keukenhof, Soldaat van Oranje, musea en steden zoals Leiden en Amsterdam. Het hotel organiseert ook regelmatig evenementen. Het hotel is te bereiken via de contactgegevens op de website.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Royal Noordwijk, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Royal Noordwijk? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Royal+Noordwijk/@52.2324056,4.446216,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5c08b007c96ff:0x47d9b586c6a6a144!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.2324056!4d4.446216!16s%2Fg%2F12hmdvk28?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Noordwijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Noordwijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hotel Royal Noordwijk

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl