Hotel 't Klokje

Overnachting boeken bij Hotel 't Klokje? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel 't Klokje en boek direct.

Hotel 't Klokje in Renesse

Hotel 't Klokje is een Hotel in Renesse. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Renesse terwijl je bij Hotel 't Klokje verblijft. Op de website van Hotel 't Klokje vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Restaurant 't Klokje is een rustig gelegen hotel buiten het centrum van Renesse, op 250 meter van het prachtige strand en de Noordzee. Het hotel biedt een grote parkeerplaats, binnenzwembad, sauna, solarium, fitness, fietsverhuur, een lounge met gezellige open haard, een restaurant met buitenterras en een fantastische keuken. Het is een uitstekende uitvalsbasis om het eiland "Schouwen-Duiveland" te verkennen per fiets, mooie wandelingen te maken op het strand of door de duinen, de Vroongronden of het bos van Boswachterij Westerschouwen. In de omgeving liggen prachtige oude steden zoals Zierikzee en Veere met veel monumentale gebouwen en natuurlijk de beroemde Deltawerken. Bij het hotel zijn er enkele belangrijke regels, zoals het inchecken vanaf 14:00 uur en het uitchecken tot 10:30 uur. Het ontbijt is inbegrepen bij de kamerprijs en het is niet mogelijk om zonder ontbijt te boeken. Later uitchecken is helaas niet mogelijk, omdat de kamer tussen 10:30 en 14:00 uur schoongemaakt moet worden voor de volgende gasten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel 't Klokje, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel 't Klokje? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+'t+Klokje/@51.7394,3.7991,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4f11a6a3bf22d:0x196d0df88d1c464a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.7394!4d3.7991!16s%2Fg%2F1tdzvx68?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Renesse? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Renesse pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Renesse
  2. Hotel 't Klokje

Meer in Renesse

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl