Hotel 't Sonnehuys - Scheveningen Den Haag dicht bij het strand en Afas Circustheater musical Aida, World Forum

Overnachting boeken bij Hotel 't Sonnehuys - Scheveningen Den Haag dicht bij het strand en Afas Circustheater musical Aida, World Forum? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel 't Sonnehuys - Scheveningen Den Haag dicht bij het strand en Afas Circustheater musical Aida, World Forum en boek direct.

Hotel 't Sonnehuys - Scheveningen Den Haag dicht bij het strand en Afas Circustheater musical Aida, World Forum is een Hotel in Den Haag. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Den Haag terwijl je bij Hotel 't Sonnehuys - Scheveningen Den Haag dicht bij het strand en Afas Circustheater musical Aida, World Forum verblijft. Op de website van Hotel 't Sonnehuys - Scheveningen Den Haag dicht bij het strand en Afas Circustheater musical Aida, World Forum vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel 't Sonnehuys is een gezellig familiehotel in Scheveningen, op slechts 2 minuten lopen van het strand en de boulevard. Het hotel is gunstig gelegen nabij attracties zoals het Circustheater, Legoland Discovery Centre, Sealife en de beroemde Pier met het reuzenrad. De prachtige Jugendstil villa uit 1897 biedt moderne gemakken en alle kamers hebben een eigen badkamer. Er zijn verschillende kameropties beschikbaar, waaronder tweepersoonskamers, kamers met losse bedden en driepersoonskamers. Voor extra luxe kunt u een kamer met balkon, inloop regendouche of ligbad reserveren. Het hotel biedt ook persoonlijke service en helpt gasten graag bij het vinden van restaurants en rustige plekjes op het strand. De faciliteiten omvatten onder andere een en-suite badkamer, flatscreen-tv, gratis draadloos internet en koffie- en theevoorzieningen op de kamer. Het adres van het hotel is Renbaanstraat 2, 2586 GB Scheveningen, Nederland. Het telefoonnummer is +31(0)6 288 344 99 en het e-mailadres is hotel@sonnehuys.nl.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel 't Sonnehuys - Scheveningen Den Haag dicht bij het strand en Afas Circustheater musical Aida, World Forum, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel 't Sonnehuys - Scheveningen Den Haag dicht bij het strand en Afas Circustheater musical Aida, World Forum? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+'t+Sonnehuys+-+Scheveningen+Den+Haag+dicht+bij+het+strand+en+Afas+Circustheater+musical+Aida,+World+Forum/@52.1100253,4.2815787,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b0a6c2594a4f:0x7cf03992fa189637!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1100253!4d4.2815787!16s%2Fg%2F1tmxdrbb?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Den Haag? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Den Haag pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hotel 't Sonnehuys - Scheveningen Den Haag dicht bij het strand en Afas Circustheater musical Aida, World Forum

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl