Hotelhuisjes Aartswoud

Overnachting boeken bij Hotelhuisjes Aartswoud? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotelhuisjes Aartswoud en boek direct.

Hotelhuisjes Aartswoud in Aartswoud

Hotelhuisjes Aartswoud is een Bed & Breakfast in Aartswoud. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Aartswoud terwijl je bij Hotelhuisjes Aartswoud verblijft. Op de website van Hotelhuisjes Aartswoud vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In dit text wordt een luxe verblijf op het erf van historische boerderij Kerckeplaes in Aartswoud aangeboden. Het moderne hotel bestaat uit afzonderlijke houten huisjes en ligt op een boerenbedrijf. De huisjes hebben gratis wifi, ontbijt op de kamer, een flatscreen-tv, een minibar, thee- en koffiefaciliteiten, een badkamer en suite, een woongedeelte en kamerhoge ramen met toegang tot een privéterras. Parkeren is gratis en fiets- en wandelroutes zijn beschikbaar. De huisjes zijn 30m2 groot en voorzien van een king-size bed, een inloopdouche, toilet, wastafel en föhn. Buiten is er een gemeubileerd terras met privacy. De gastvrouw serveert elke ochtend een ontbijt en biedt lunchpakketten en diners aan. Er zijn verschillende menu's en streekproducten beschikbaar. Contact kan worden opgenomen via e-mail of telefoon. Het adres van het hotel is Kolkweg 6, 1719 NL Aartswoud.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotelhuisjes Aartswoud, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotelhuisjes Aartswoud? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotelhuisjes+Aartswoud/@52.7494306,4.9725547,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c8ad6ccf70bf53:0x26e3d6d7bca9e9e4!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.7494306!4d4.9725547!16s%2Fg%2F1tfkvkgh?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Aartswoud? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Aartswoud pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Aartswoud
  2. Hotelhuisjes Aartswoud

Meer in Aartswoud

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl