Huis van bewaring

Overnachting boeken bij Huis van bewaring? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Huis van bewaring en boek direct.

Huis van bewaring in Almelo

Huis van bewaring is een Hotel in Almelo. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Almelo terwijl je bij Huis van bewaring verblijft. Op de website van Huis van bewaring vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het HotelHuis van Bewaring is een uniek gevangenis hotel gelegen in het centrum van Almelo. Het hotel beschikt over verschillende kamers, zoals de Portier kamer, Celblok kamer, Celblok Suite kamer, Cipier kamer en Appartement. In en om het hotel zijn verschillende faciliteiten beschikbaar, zoals ontbijt en andere voorzieningen in de kamer. Er zijn ook veelgestelde vragen beantwoord op de website. Daarnaast zijn de contactgegevens van het hotel vermeld, inclusief het e-mailadres en telefoonnummer. Het hotel biedt ook een cadeaukaart aan en er is een loyaliteitsprogramma waarbij abonnees exclusieve aanbiedingen en kortingen ontvangen. Nieuwe abonnees ontvangen ook 10% korting op hun eerste verblijf.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Huis van bewaring, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Huis van bewaring? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Huis+van+bewaring/@52.354425,6.663725,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b80624d11d2f8d:0x6cfe6df032a04335!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.354425!4d6.663725!16s%2Fg%2F11g88fwblw?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Almelo? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Almelo pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Almelo
  2. Huis van bewaring

Meer in Almelo

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl