ID APARTHOTEL

Overnachting boeken bij ID APARTHOTEL? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van ID APARTHOTEL en boek direct.

ID APARTHOTEL in Amsterdam

ID APARTHOTEL is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij ID APARTHOTEL verblijft. Op de website van ID APARTHOTEL vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

ID APARTHOTEL is een aparthotel in Amsterdam, gelegen op minder dan 200 meter van het station Amsterdam Sloterdijk. De ruime appartementen zijn volledig ingericht en voorzien van een comfortabele woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een eigen badkamer. Gasten hebben onbeperkt toegang tot de fitnessruimte, sauna, Wi-Fi en receptie. Het aparthotel is ideaal voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Gasten kunnen ook genieten van maaltijden en drankjes in het restaurant The 51. Daarnaast biedt ID APARTHOTEL ook faciliteiten voor vergaderingen en evenementen. Lang verblijven is ook mogelijk, met een volledig ingericht appartement en de faciliteiten van een hotel.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van ID APARTHOTEL, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij ID APARTHOTEL? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/ID+APARTHOTEL/@52.38727,4.83432,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e259b2142c63:0x2bb81b8f9bb4e5b0!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.38727!4d4.83432!16s%2Fg%2F11y7snk52?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. ID APARTHOTEL

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl