Four Elements Hotel Amsterdam

Overnachting boeken bij Four Elements Hotel Amsterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Four Elements Hotel Amsterdam en boek direct.

Four Elements Hotel Amsterdam in Amsterdam

Four Elements Hotel Amsterdam is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Four Elements Hotel Amsterdam verblijft. Op de website van Four Elements Hotel Amsterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Four Elements Hotel in Amsterdam is een energieneutraal en duurzaam hotel dat een directe tramverbinding heeft naar het stadscentrum. Het hotel bevindt zich aan de waterkant van het IJmeermeer en biedt lokale en seizoensgebonden producten op het menu. Het hotel is gelegen op het moderne eco-eiland IJburg en maakt gebruik van een natuurlijk ventilatiesysteem dat gebaseerd is op termietenheuvels. Het hotel heeft 195 kamers die volledig worden aangedreven door natuurlijke energie. Het hotel biedt ook een Wind Sky Bar met prachtig uitzicht en organiseert evenementen met een milieuvriendelijke achtergrond. Duurzaamheid staat centraal in de beslissingen van het hotel en ze streven naar frisse lucht, vers voedsel en zero waste. Als je op zoek bent naar een cool hotel in Amsterdam is het Four Elements Hotel een goede keuze.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Four Elements Hotel Amsterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Four Elements Hotel Amsterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Four+Elements+Hotel+Amsterdam/@52.3546243,5.0050063,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60e912e9d5929:0x4912d62249a88672!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3546243!4d5.0050063!16s%2Fg%2F11h01wwhwz?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Four Elements Hotel Amsterdam

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl